top of page
pexels-pixabay-60504.jpg
Beveiliging

BEVEILIGING

24/7 STAAN WIJ VOOR U KLAAR!

 

Als beveiligingsbedrijf zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, inzetbaar en beschikbaar. Onze klanten vertrouwen op gekwalificeerd personeel en dat is terecht! De beveiligingsprofessionals van SPOC-Security staan altijd voor u klaar.

Wij richten ons op: 

· Objectbewaking

· Mobiele surveillance

· Alarmopvolging

· Collectieve beveiliging

· Ad hoc diensten

· Evenementenbeveiliging

Tevens adviseren wij bedrijven, zodat al onze diensten op maat worden geleverd.
 

Installatietechniek

INSTALLATIETECHNIEK

DE NIEUWSTE BEVEILIGINGSTECHNIEKEN

 

SPOC-Security installatietechniek BV is gespecialiseerd in het installeren van beveiligingsapparatuur. SPOC-Security bestaat uit een team van erkende specialisten en installeert alleen producten van de hoogste kwaliteit.

 

SPOC-Security installatietechniek richt zich op het installeren van:

• Inbraaksystemen

- jaarlijks onderhoud

• Brandsystemen

- maandelijks BB / jaarlijks onderhoud

- opleiding beheerder brandmeldinstallatie

• Camera-installaties

• Meldkameraansluitingen

• Camera toezichtcentrale

Services

SERVICES

 

• Receptiediensten

• Portierdiensten

• Toezichthouders

• Ad hoc diensten

 

RECEPTIEDIENSTEN en PORTIERDIENSTEN

Als gezicht van uw bedrijf zijn onze beveiligers verantwoordelijk voor een goede uitstraling. De beveiligers van SPOC-Security zijn o.a. opgeleid in conflicthantering en BHV waardoor er meer taken uitgevoerd kunnen worden dan het signaleren van incidenten. Deze, vaak tijdelijke, oplossing is uitermate geschikt om de veiligheid en het veiligheidsgevoel weer terug te krijgen. In overleg met onze klanten wordt een veiligheidsscan gedaan. Op basis van de resultaten wordt besloten in welke mate de beveiliger aanwezig zal zijn.

TOEZICHTHOUDERS

SPOC-Security levert naast beveiligers ook toezichthouders. Bij sommige gelegenheden is een beveiliger niet benodigd maar is het wel prettig iemand aanwezig te hebben die toezicht kan houden. Dit kan bijvoorbeeld op evenementen, parkeerterreinen en in objecten! Een toezichthouder is voordeliger dan een gecertificeerde beveiliger. Wilt u meer informatie over toezichthouders? Neem dan contact met ons op. 

AD HOC DIENSTEN: SNEL EN BETROUWBAAR

Door ons gekwalificeerd personeel zijn wij in staat onze klanten snel van dienst te zijn. Wij leveren ad hoc beveiligings-diensten voor bedrijven, gebouwen en particulieren. Bij het opstellen van een beveiligingsplan wordt gekeken naar de wensen van de klant en op basis daarvan wordt maatwerk geleverd.

 

Voordelen: geen vaste termijn, ruime ervaring, gekwalificeerd personeel, een goed en veilig gevoel.

Yellow stripes.png
bottom of page